• 1404/04/24 - 14:58
  • - تعداد بازدید: 87
  • - تعداد بازدیدکننده: 85
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سپاه امام سجاد:

کربلا در کربلا می‌ماند اگر زینب نبود

حجت الاسلام موسی پولادی، مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سپاه امام سجاد هرمزگان، در راستای جهاد تبیین، در مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی کودکان بندرعباس حضور یافت و برای پرسنل، پزشکان و فراگیران این مرکز سخنرانی کرد.

حجت الاسلام پولادی در سخنرانی خود به اهمیت جهاد تبیین اشاره کرد و بیان داشت که این مفهوم تنها مختص به زمان حال نیست، بلکه همواره در طول تاریخ وجود داشته است. وی در ادامه بر اهمیت روایت‌گری تأکید کرد و آن را حتی از نبرد با شمشیرها مهم‌تر دانست. او واقعه کربلا را نمونه بارز این موضوع برشمرد و اظهار داشت: "کربلا در کربلا می‌ماند اگر زینب نبود." وی حضرت زینب (س) را سردار روایت‌گری کربلا خواند.

 

مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سپاه امام سجاد هرمزگان در بخش دیگری از سخنان خود، رسیدن به اهداف را ملاک پیروزی و شکست دانست و اظهار داشت: رژیم غاصب اسرائیل به خوبی می داند که نتوانسته به اهداف خود در جنگ با جمهوری اسلامی ایران دست یابد؛ اما با بازی رسانه ای تلاش می کنند این مسئله را وارونه جلوه دهند.

 

وی با اشاره به جنگ دوازده روزه، عوامل مهم پیروزی در این نبرد را به ترتیب "اول خدا، دوم رهبر حکیم و سوم ملت فهیم ایران" بر شمرد.

  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار مهم
  • کد خبر : 22394

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید